İnşaatına 2013 yılında başlanan Akyazı Stadyum'unda son düzlüğe girildi. Bordo mavili ekip Akyazı Stadyum'undaki ilk maçına Ağustos ayında çıkacak.
Beşiktaş taraftarına müjdeli haberin verilmesinden sonra gözler Trabzonspor'un Akyazı Stadyumu'na çevrildi. Trabzonspor'un TOKİ tarafından inşa edilen 41 bin 461 kişi kapasiteli yeni stadı ile ilgili açıklamayı Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk yaptı. Öztürk yaptığı açıklamada şunlara değindi:
"Akyazı, Trabzon'un hem spor hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer katacak. Gençlik Spor Bakanlığı tarafından kulübümüze tahsis edilecek spor kompleksinde imalatlar sona yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Sürecin hızlandırılması konusunda emeği geçen kurum ve kuruluşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun merakla beklediği bu proje için artık geri sayım başlamıştır. Tüm heyecanımızla, tüm merakımızla bekliyor ve ilk maçı izlemek için sabırsızlanıyoruz. Vakit; formalarımızı, bayraklarımızı hazırlama, yeni yuvamıza sahip çıkma ve kulübümüze destek olma vaktidir"