Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından Zeytinburnu'nda yükselecek olan Yedi Mavi projesi görücüye çıkıyor.
Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, 1 milyar 140 milyon liralık rekor ihale bedeliyle TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi’nde ön satış süreci başlıyor.
Yedi Mavi projesinde her biri deniz manzarasına sahip 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 farklı daire seçeneği yer alıyor. 17 katla 6 blok halinde yükselecek olan İstanbul’un yeni hediyesi Yedi Mavi'de, lansman tarihine kadar dairelerin sadece yüzde 10’u satışa sunuluyor.
Daire fiyatlarının ve ödeme planlarının henüz açıklanmadığı Yedi Mavi projesinin detayları, 14 Haziran 2016 Salı Günü Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever ve Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek basın toplantısıyla açıklanacak.